Erkend installateur Aangesloten bij

Bel direct: 050 406 1362

Uw installateur: Gert Haak

Smid Glimmen geeft uitleg over de nieuwste HR CV ketels

Een warm huis met minder energie! Dat is het vaste thema van de Warmtebeurs die Transition Town Haren organiseert op zaterdag 8 februari van 11-16 uur in Zorgboerderij de Mikkelhorst aan de Klaverlaan 37 in Haren.

De beurs is gericht op eigenaren van huizen die nog niet voldoende geïsoleerd zijn en/of een verouderde verwarming hebben. Een investering in isolatie en efficiënte verwarming is een zeer rendabele investering. Het levert veel meer rendement op dan rente op uw spaargeld bij de bank.

Twee lokale installateurs, Smid Glimmen en TIB, geven uitleg over de nieuwste HR CV ketels. Ook hout als alternatieve, duurzame brandstof komt aan bod met de super efficiënte warmteaccumulerende houtkachels van Fetze Tigchelaar uit Reduzum. Qua rendement is het echter vaak nog beter om in isolatie te investeren en daarom is er ook veel aandacht voor isolerende beglazing en tochtvrije kozijnen.

Bedrijven zoals Belisol, Marik Kunststoftechniek en Schipper kozijnen geven uitleg hierover. Voor woningen die gebouwd zijn tussen 1960 en 1973, waarvan er veel in Oosterhaar zijn, is het na-isoleren van de spouwmuur de allerbeste investering. Zowel Smit Isolatiegroep als Pluimers Isolatie zijn uitgenodigd om hierover informatie te geven.

Geplaatst op Zaterdag 01 Maart 2014 - 1:51 pm door Smid Installatieburo